Menü
 

Pestmegyei gázszerviz

Gázszerelés- központifűtés-vízszerelés, csőtörés-duguláselhárítás;

Telefon: (0620/217-5653) Simon Ferenc

Gázszerelő és gázszerelés gyorsszolgálat -Maglód

Gázszerelés és gázszerelő gyorsszolgálat -Maglód és környékén-Pestmegyeigázszervíz

Gázszerelés és gázkészülék javítási munkákat vállalunk Maglód és közvetlen környékén.  Telefon: (0620/217-5653) Simon Ferenc gázszerelő mester Diszpécserünknek szíveskedjen elmondani a hibajelenséget pontosan, ezek után ö megtudja mondani önnnek, hogy mikorra tudjuk vállalni a munkát. Kollégáink folyamatosan dolgoznak, de azon vagyunk, hogy a bejelentett hibákat minél előbb orvosolni tudjuk. Gázszerelő és gázszerelési hibák kijívitásával és azok megszüntetésével várjuk az önök hívását Ügyeleti elérhetőség 06.00-20.00 óráig, Telefon: 0620/217-5653 Maglód és környékén.


gázkészülék

Az ön és környezetének biztonsága érdekében a gázkészülékek szervizelése nem elhanyagolható dolog. A szerviz kevesebbe kerül önnek, mint amikor az elmaradt karbantartásból eredendően az ön készüléke is így fog kinézni
gázmeglegítő
Ez már életveszélyes állapotban levő vízmelegítő, mivel bármikor szénmonoxid mérgezést okozhatott volna a tulajdonosoknak.

 

Vízszerelési valamint gázszerelési és duguláselhárítási tevékenységeinkkel állunk az önök szolgálatára. 
Tevékenységeinket Budapesten és közvetlen közelében végezzük:Gázszerelő tevékenységeink körébe tartozik minden, ami gázzal működik, azt megjavítjuk. Amíg még javítható állapotban van, és biztonságosan működhet tovább. Az ön és családja biztonsága a legfontosabb! Gázszerelő pestmegyei gázszerviz Ügyeleti elérhetőség 06.00-20.00 óráig, Telefon: 0620/217-5653 gázszerelő gyorsszolgálat.

 

vizmelegítő  gáz falikazán

Személyes felmérés után árajánlatot teszünk!gázbolylet
gázkazán

Hívjon minket bátran és megoldjuk a problémát. Ügyeleti elérhetőség 06.00-20.00 óráig, Telefon: 0620/217-5653 Ne feledje el, hogy vízmelegítő karbantartást, javítást, cserét is végzünk, Budapest egész területén és Pest megyében garanciával.gázkazán szervizgázkazán szerelő


Gázszerelő

szakember vállalja fűtés szerelést, és a fűtés korszerűsítést.
szakszerű karbantartást és szerelést.

gázkészülék üzembehelyezést.

Gázszerelés

gázszerelő, gázszerelés
fűtésszerelő, gázkészülék, szerelés fűtésszerelés,
gázkészülék szerelő
gázkonvektor javítás;